четвъртък, 14 април 2016 г.

Негърче

Необходими продукти: 250 гр.масло, 5 с.л.какао, 5 с.л.вода, 1 1/2 ч.ч. захар, 4 яйца,
1 1/2 ч.ч. брашно, 1 бакпулвер

Приготвяне: Маслото се разтопява,прибавя се какаото,водата и захарта.От получената смес се отделя 1 чаена чаша за глазура, а към останалата се добавят предварително разбитите 4 яйца и пресятото с бакпулвера брашно.Изсипваме в тавичка намазана с мазнина и поръсена с брашно.Пече се в умерена фурна.Като се изпече се залива с глазурата,ако се е втвърдила се затопля в микровълнова.Може да се украси с шоколадови пръчици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар