събота, 1 октомври 2016 г.

Свински късчета с лук

Необходими продукти: 400 гр.крехко месо ,2 глави лук ,4-5 скилидки чесън,черен пипер,кимион,сол,50 мл.вино.

Приготвяне:  Месото нарязваме на кубчета и го овкусяваме с подправките .Лука нарязваме на ленти,чесъна на колелца,разбъркваме внимателно,добавяме месото и оставяме в хладилника за 30-40 минути.
В тиган ,слагаме малко олио ,когато се сгорещи добавяме месото и лука.
Оставяме да се запържи няколко минути,след което слагаме и виното.
Когато стане готово месото и лука остане на мазнина махаме от котлона.
През това време ако е необходимо може да се добави малко вода,за да не загори .




Източник на рецептата: http://tedytitova.blogspot.com.es/2014/02/blog-post_5.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар