понеделник, 3 април 2017 г.

Яйчен пастет



Необходими продукти: 2 бр. сварени яйца,1 ч.ч. настъргано сирене, 20 гр краве масло ( около 1 с.л.),сол на вкус.




за декорация::пиперка,краставица,домат или дръги зеленчуци по ваш избор.



Приготвяне: Сварените и обелени яйца се намачкват с вилица. Към тях се добавят сиренето и размекнатото масло. Всичко се разбърква много добре.
Пастетът се маже върху филийки, които по желание се декорират с нарязани зеленчуци или само се поръсват с червен пипер. Пастетът може да бъде поднесен и самостоятелно като разядка. Вкусът му може да се обогати с майонеза, авокадо и др.








Няма коментари:

Публикуване на коментар